Partners

BUDDYNAMIC is een project waar je terecht kan als je graag een buddy wil ontmoeten die met jou regelmatig een leuke activiteit doet in een vriendschappelijke relatie.

De formule van BUDDYNAMIC is vrij eenvoudig: een buddy (vrijwilliger) wordt gekoppeld aan een deelnemer (persoon met een psychische kwetsbaarheid). De nadruk ligt op het aangaan van een gewoon sociaal contact om het sociale isolement te verminderen.
De coördinator van Buddynamic begeleidt deze ‘gearrangeerde’ vriendschappen en is er om zowel buddy als deelnemer te ondersteunen in deze relatie.


Heb je interesse, neem dan contact op voor een verkennend gesprek.
Tel: 0474/97 58 99 (ma-di & do 9u-17u)
email: brussel.buddynamic@buddywerking.be
www.buddywerking.be

SAMENWERKINGEN:

  • Den Teirling is een samenwerkingsverband van: CGG-Brussel, PSC-Elsene, BW Nieuwe Thuis, BW Festina Lente, AZ VUB
  • Partners in de geestelijke gezondheid te Brussel: Psychiatrische Zorg in de Thuissituatie, Lila en Psycot, initiatieven beschut Wonen Antonin Artaud, Huize Jan De Wachter, Primavera, Thuis, De Lariks, PVT Sanatia, WOPS de Nuit,
  • Partners in de sociaal-culturele omgeving: Citizenne, gemeenschapscentrum Elzenhof, bibliotheek Sans Souci, Lasso, Démos, RHOK Etterbeek.

Tijdelijke samenwerking met diverse partners te Brussel voor bijzondere projecten:

GC Elzenhof

Sans Souci Bibliotheek

CGG – Brussel

Gemeente Elsene

Rhok – Academie

Artiestenparcours

Kaos

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>