Kyvos

KYVOS is een deelwerking van Den Teirling waar elke woensdagnamiddag en-avond activiteiten plaatsvinden. Dit gebeurt in de gebouwen van Allée du Kaai, een tijdelijke plek waar allerlei organisaties een plek hebben. Jongeren uit de buurt hangen er rond, evenals artiesten met een maatschappelijk project. Er wordt gekookt voor sans-papiers en er is de cinébus voor het alternatieve film-circuit. Skaters hebben er hun skate-park gebouwd en groene stedelingen werken er in de moestuin.

 

 

 

En daar middenin bouwde KYVOS haar eigen ontmoetingsruimte met keuken, bar en zithoek. Elke week wordt er een maaltijd voorbereid en werken we aan één of ander creatief project. We zijn een beetje de rare vogels in het geheel van Allée du Kaai, maar terzelfdertijd zijn we ook het bindmiddel want in onze ruimte komt iedereen wel is langs voor een koffie, een maaltijd of een babbel. Alleé du Kaai is een plek waar samenwerkingen spontaan plaatsvinden en daar maken we gretig gebruik van.

http://toestand.be/en/alleedukaai/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>